dijous, 14 de març del 2013

Activitat 1


Glossari d'interessos professionals

Noves tecnologies

Les persones que mostren interès en aquest camp es senten motivades pel desenvolupament i l'ús avançat de les noves tecnologies en qualsevol de les seves aplicacions (software, hardware, telecomunicacions) des d'una perspectiva innovadora i d'acord amb les actualitzacions continues de tecnologies, programes i equips que sorgeixen en el mercat. El disseny, instal·lació, gestió i manteniment de sistemes informàtics o de noves tecnologies són activitats pròpies d'aquest camp.

Tècnic

Les persones que mostren interès pel camp tècnic es senten motivades per realitzar activitats relacionades amb el disseny i la fabricació d'objectes, màquines, vehicles i/o infraestructures. Per a la realització d'aquestes activitats es requereix l'aplicació de coneixements científics i tècnics (lleis físiques, càlculs i fórmules matemàtiques, propietats dels materials). La creativitat també és necessària per donar solucions òptimes als requeriments funcionals dels productes a dissenyar. Per tant, l'aplicació programàtica dels coneixements científics per a desenvolupar solucions en benefici de l'ésser humà és la funció representativa de les activitats professionals que s'engloben en el camp tècnic.


La meva opinió
Dintre d'aquestes dues opcions la primera sortida crec que és la de noves tecnologies de la informació ja que m'agraden els ordinadors i també les coses relacionades amb la tecnologia. La meva segona opció seria la relacionada amb el tècnic perquè m'agraden molt els cotxes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada